Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met Mondial Tours

Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

 

Welke zekerheden geeft Mondial Tours u bij een boeking?

Gratis annuleren. U boekt nu een reis voor 2021 en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert,
vanaf 14 dagen voor vertrek, naar code oranje/rood.
*   geldig bij nieuwe boekingen per 15.10.2020
Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis gratis omboeken naar een andere reisbestemming, kunt u kiezen voor een reisvoucher of krijgt u gewoon uw geld terug!

U heeft één van onze pakketreizen inclusief vervoer geboekt en het actuele reisadvies van uw bestemming gaat naar oranje/rood, terwijl u er bent?
Dat is een hele vervelende situatie. Wanneer u op reis bent met Mondial Tours reist er altijd een Nederlands sprekende reisleid(st)er met u mee. En dat is wél zo fijn! Want in samenspraak gaat uw reisleiding met het hoofdkantoor van Mondial Tours voor u aan de slag. Bij deze  buitengewone omstandigheid zullen wij u zo snel als mogelijk een veilige terugreis verzekeren.

Veilig reizen
Wij informeren u tijdig over alle hygiënevoorschriften die er gelden voor zowel onderweg als op uw bestemming. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben nieuwe speciale filters in gebruik voor luchtverversing. Gedetailleerde informatie vindt u op de homepage van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Reist u per touringcar, ook dan reizen wij met inachtneming van de dan geldende richtlijnen.

Nog meer zekerheid
Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mondial Tours werkt samen met de Europeesche Verzekeringsmaatschappij. U kunt op het boekingsformulier aangeven of u voor uw vakantie een reis- en/of annuleringsverzekering wilt afsluiten. Dan gaan wij dit voor u regelen. Klik hier voor meer informatie over deze verzekeringen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland