Wijs op reis

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Mondial Tours helpt u hierbij graag. Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringsmaatschappij. Op uw boekingsformulier kun u aangeven of u voor uw vakantie een reis- en/of annuleringsverzekering wilt afsluiten. Dit kan een kortlopende verzekering zijn (alleen voor de betreffende reis die u bij  ons boekt) of een doorlopende verzekering.

Kortlopende reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen, soms loopt het anders dan verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. Deze kortlopende reisverzekering is er voor elke vakantie en elke reis. Dankzij alle extra’s bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert.

Kortlopende annuleringsverzekering

Kunt u onverwachts niet op reis of moet u een reis afbreken om een verzekerde reden? Dan vergoedt deze verzekering de annuleringskosten tot maximaal de reissom die u heeft betaald. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met deze reis- en annuleringsverzekering gaat u goed voorbereid op pad.

Doorlopende reis/annuleringsverzekering

Vaker op vakantie? Met deze doorlopende reisverzekering bent u altijd goed voorbereid. Gaat u minder dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een Kortlopende reisverzekering.

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland