Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met Mondial Tours

Per bestemming gelden verschillende maatregelen met betrekking tot Covid-19. In steeds meer landen geldt inmiddels een 2G-beleid. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn. Ook geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin.

Bij het 2G-beleid moet u beschikken over:

  1. Een geldig vaccinatiebewijs, of
  2. Een geldig herstelbewijs

In sommige gevallen dient u daarnaast ook een negatieve PCR-test te tonen, niet ouder dan 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl

Hoe weet ik of mijn reis doorgaat of niet?
Als uw lezersreis wordt geannuleerd, dan wordt u hiervan (per e-mail) op de hoogte gebracht.

Wanneer kan er naar welk land gereisd worden?
Gaandeweg de coronaperiode zijn de kleurcodes van ´bindend´ gewijzigd in ´advies´. Ook naar oranje gekleurde bestemmingen wordt weer gereisd. Afhankelijk van de maatregelen die op de plaats van bestemming gelden, beslissen wij (mede aan de hand van de invloed van deze maatregelen op het reisprogramma) of de reis wel of niet door kan gaan.

U heeft één van onze pakketreizen inclusief vervoer geboekt en het actuele reisadvies van uw bestemming gaat naar kleurcode rood, terwijl u er bent?
Dat is een hele vervelende situatie. Wanneer u op reis bent met Mondial Tours reist er altijd een Nederlands sprekende reisleid(st)er met u mee. En dat is wél zo fijn! Want in samenspraak gaat uw reisleiding met het hoofdkantoor van Mondial Tours voor u aan de slag. Bij deze  buitengewone omstandigheid zullen wij u zo snel als mogelijk een veilige terugreis verzekeren.

Veilig reizen
Wij informeren u tijdig over alle hygiënevoorschriften die er gelden voor zowel onderweg als op uw bestemming. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben nieuwe speciale filters in gebruik voor luchtverversing. Gedetailleerde informatie vindt u op de homepage van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Reist u per touringcar, ook dan reizen wij met inachtneming van de dan geldende richtlijnen.

Nog meer zekerheid
Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering kan via onze verzekeringsagent Faber Verzekeringen, uw polis wordt rechtstreeks bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij afgesloten. De Geld-Terug-Garantie vervangt niet de annulerings-en/of reisverzekering. Wij raden u aan om de voorwaarden ten aanzien van Covid-19 te controleren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Via onze website kunt u meer informatie over de verzekeringen vinden, kunt u de premie berekenen en het aanvraagformulier digitaal invullen. Klik hier voor meer informatie over deze verzekeringen.

Hier vindt u meer informatie over het coronabeleid Mondial Tours per 01.10.2021, geldig voor boekingen met een boekingsdatum tussen 1 oktober 2021 en 11 januari 2022.

Hier vindt u meer informatie over het coronabeleid Mondial Tours per 12.01.2022, geldig voor boekingen met een boekingsdatum tussen 12 januari 2022 en 12 mei 2022.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

 

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland