Filter uw reis

Thema

Land

Aanbieder

Aanbieders

Mondial Tours verzorgt in samenwerking met verschillende uitgeverijen zeer uiteenlopende, goed verzorgde reizen. Hieronder vindt u een overzicht van onze samenwerkingsverbanden.

Maandblad Plus Magazine is een tijdschrift voor 50-plussers. In het blad vindt u artikelen over onder andere gezondheid, geldzaken, recht, maatschappij en relaties. In samenwerking met Plus Magazine hebben wij een mooi reisaanbod. Bekijk reizen »
Wij kunnen met trots zeggen dat we al meer dan 30 jaar gespecialiseerd zijn in het waarmaken van prachtige reizen. Naast de reizen van onze partners, bieden wij zelf ook regelmatig unieke reizen aan. Hier vindt u een overzicht van de reizen die wij u momenteel kunnen aanbieden. Bekijk reizen »
NDC Mediagroep is een grote mediagroep in het noorden van Nederland. Onze reizen in samenwerking met NDC Mediagroep worden aangeboden aan lezers van onder andere de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden. Bekijk reizen »
Senior Vakantie Plan organiseert seniorenreizen in Nederland en Europa waarbij rekening wordt gehouden met voorzieningen die voor ouderen van belang (kunnen) zijn. De reizen worden begeleid door reisbegeleiders met een verpleegkundige achtergrond. Bekijk reizen »
Maandblad TopGear Magazine wordt in Nederland uitgegeven door VDS Magazines. Dus….. autoliefhebbers opgelet: in samenwerking met dit blad bieden we regelmatig unieke reisprogramma’s aan. Bekijk reizen »
  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland