Filter uw reis

Thema

Land

Aanbieder

Aanbieders

Mondial Tours verzorgt in samenwerking met verschillende uitgeverijen zeer uiteenlopende, goed verzorgde reizen. Hieronder vindt u een overzicht van onze samenwerkingsverbanden.

Mediahuis Noord (NDC) is een grote mediagroep in het noorden van Nederland. Onze reizen in samenwerking met Mediahuis Noord worden aangeboden aan lezers van onder andere de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden. Vertrouwd op reis met uw krant. Geniet van prachtige reizen in binnen- en buitenland met uiteenlopende bestemming. Speciaal voor u samengesteld. Er wordt veel zorg besteed aan kwaliteit van vervoer, hotels en maaltijden. Bovendien reist u met een reisgezelschap uit het Noorden. Bekijk reizen »
Maandblad Plus Magazine is een tijdschrift voor 50-plussers. In het blad vindt u artikelen over onder andere gezondheid, geldzaken, recht, maatschappij en relaties. In samenwerking met Plus Magazine hebben wij een mooi reisaanbod. Bekijk reizen »
Senior Vakantie Plan organiseert seniorenreizen in Nederland en Europa waarbij rekening wordt gehouden met voorzieningen die voor ouderen van belang (kunnen) zijn. De reizen worden begeleid door reisbegeleiders met een verpleegkundige achtergrond. Bekijk reizen »
  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland