Over ons

Mondial Tours verzorgt al meer dan 30 jaar lang zorgvuldig geplande, afwisselende en kwalitatief hoogwaardige lezersreizen. Mondial Tours is in 1983 opgericht door dhr. Gerhard Lange. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Locarno (Zwitserland). Tevens hebben we een vestiging in Ulm (Duitsland) en sinds 2007 ook in Enschede (Nederland).

Exclusieve lezersreizen

Mondial Tours werkt hoofdzakelijk samen met uitgeverijen. Dit zorgt ervoor dat er exclusieve reizen ontstaan voor u als lezer. Momenteel hebben wij een samenwerkingsverband met Mediahuis Noord, Plus Magazine, Top Gear Magazine Nederland en Senior Vakantie Plan.

Onze reizen

Men zegt weleens: reizen is avontuur. Het maken van reizen verbreedt uw horizon en brengt nieuwe ervaringen en inzichten. Ontdek nieuwe culturen, verbaas u over de diversiteit aan landschappen en proef lokale delicatessen. Weidse meren, bergen en rivieren, slaperige dorpjes die stevig geworteld zijn in de tradities van het land, maar daartegenover als prachtig contrast de bruisende steden vol met bijzondere monumenten, architectuur, theater en cultuur.

Wij bieden u de mogelijkheid om op ontdekking te gaan en te genieten van bijzondere reizen. Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van interessante en kwalitatief hoogwaardige reizen. Zo hebben we fantastische rondreizen door o.a.  Afrika, Namibië, Canada en Peru, alsmede diverse rondreizen in Europa zoals Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Malta. Ons aanbod wisselt echter van seizoen tot seizoen.

Maak uw dromen waar en kies de reis die bij u past.

Volledig verzorgd en ontspannen op reis

Mondial Tours staat garant voor een goed verzorgde, comfortabele, veilige en ontspannen reis. Al onze reizen worden altijd vanuit Nederland begeleid door een gekwalificeerde Mondial Tours reisleider/reisbegeleider Inmiddels hebben wij een grote kring van trouwe reizigers opgebouwd die telkens weer voor de service en begeleiding van Mondial Tours kiest. Een betere reclame kunnen wij ons niet wensen!

Zekerheid

De reizen uit het programma van Mondial Tours Nederland vallen onder het garantiefonds SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). U kunt ons vinden onder deelnemersnummer 3466. Wij zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel onder handelsregisternummer 08160382. Wij bieden optimale zekerheid voor u als klant en dat sluit aan bij onze filosofie: het organiseren van kwalitatief hoogwaardige reizen naar mooie en bijzondere bestemmingen.

Het team van Mondial Tours Lezersreizen hoopt u spoedig als gast op één van onze reizen te mogen verwelkomen!

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland