Kortlopende reisverzekering

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Mondial Tours helpt u hierbij graag. Wij werken samen met Faber Verzekeringen en a.s.r. Voor het berekenen van uw premie en het afsluiten van een kortlopende reisverzekering kunt u hieronder klikken op ´bereken uw premie´.

Bereken uw premie

 

Kortlopende reisverzekering

U stelt uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. U kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kunt u kiezen uit Basis, Comfort of Optimaal.

Basis

Met de Basis-reisverzekering bent u standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten, skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die u kiest, betaalt u een lage premie.

Comfort

Met de Comfort-reisverzekering bent u verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die u zelf kiest – zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijgt u een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering perfect voor u. Dit is de meest uitgebreide Reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt uw bagage zoek, dan vergoed de Europeesche Verzekeringen de nieuwwaarde van uw bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Algemene voorwaarden – kortlopende reisverzekering

Brochure – kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Verzekeringskaart – kortlopende reisverzekering

 

let op, bent u woonachtig in België of Duitsland en/of heeft u een Belgische/Duitse nationaliteit, dan kunt u alleen een kortlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten (geen doorlopende verzekering). Klik hier voor het clausule blad. Een kortlopende reisverzekering kunt u via onderstaande knop afsluiten.

Heeft u een vraag met betrekking tot het afsluiten van een verzekering? Dan kunt u contact opnemen met Faber Verzekeringen.
Tel.: 070 – 360 64 29
E-mail: infodesk@faberverzekeringen.nl

Verzekering afsluiten

 

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland