Filter uw reis

Thema

Land

Aanbieder

Thema’s

Wij zorgen ervoor dat u zo ontspannen mogelijk op reis gaat en verzorgen de reis vanaf het punt waar u opstapt tot het punt waar u weer aankomt. Maar wat voor een reis wilt u maken? Binnen het reisaanbod van Mondial Tours zijn er verschillende thema’s:

Actieve reizen

Tijdens onze actieve reizen ontdekt u de mooiste plekken in binnen- en buitenland op een ontspannen maar avontuurlijke manier. Van een fietsreis in eigen land tot een wandelreis door Portugal en Spanje! Bekijk reizen »

Busreizen

Tijdens onze bus- en excursiereizen gaat u in een comfortabele touringcar op pad. Ontdek het betoverende Zwitserland, maak kennis met het Venetië van Frankrijk 'Annecy' of bezoek de Duitse Weinstrasse. Bekijk reizen »

Europese reizen

Nederlanders hebben het geluk om in een werelddeel te wonen waar op vrij korte afstand ontzettend veel verschillende landen te ontdekken zijn. Ga mee op reis naar zonnige landen als Spanje, Portugal en Italië, wandel door de bergen in Zwitserland of Oostenrijk of maak kennis met Oost-Europa en ga mee naar Polen, Tsjechië of Hongarije. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met uitgeverijen hebben wij een divers aanbod van reizen naar Europese bestemmingen. En u zult zien: elk Europees land heeft z’n eigen charme. Bekijk reizen »

Rondreizen

Een rondreis is de ideale manier om een land echt te leren kennen! Of dit nou een rondreis dichtbij huis is, in Europa of toch ver daarbuiten; bij Mondial Tours vindt u de rondreis die bij u past. Tijdens onze rondreizen geniet u van comfortabel reizen, unieke routes en inspirerende ontmoetingen met uw reisgenoten en nieuwe culturen. Bekijk reizen »

Speciale reizen

Onze samenwerkingsverbanden met uitgeverijen zorgen ervoor dat wij soms heel speciale reizen kunnen aanbieden. Wat dacht u van een speciale autoreis: een reis naar de Italiaanse stad Bologna waar u allerlei Italiaanse automerken als Ferrari en Lamborghini bezoekt. Of een 8 daagse wandelvakantie in Spanje? Houd onze speciale reizen in de gaten en laat u verrassen. Bekijk reizen »

Stedentrips

Binnen ons reisaanbod vindt u regelmatig diverse stedentrips. Waar heeft u zin in? Een wandeling langs de Seine en een bezoek in het Louvre in Parijs? Of gaat u liever naar Rome, waar u uw dagen kunt vullen met een duik in de geschiedenis? De door ons aangeboden stedentrips in samenwerking met diverse uitgeverijen zullen ervoor zorgen dat u een paar dagen kunt onderdompelen in de cultuur van een Europese stad. Bekijk reizen »

Verre reizen

Wilt u toch eens een grotere reis maken? Ook dan bent u bij Mondial Tours, zoals onze naam al aangeeft, aan het juiste adres. Ons aanbod bevat ook reizen buiten Europa. Denk bijvoorbeeld aan Zuid-Afrika, Namibië, Canada of Amerika, landen die veel moois te bieden hebben. Wij staan garant voor een volledig verzorgde reis zodat u optimaal geniet en nieuwe indrukken op kunt doen. Bekijk reizen »

Winterreizen

Geniet van de betoverende uitzichten over de besneeuwde bergtoppen. Tijdens onze winterreizen geniet u van de winterse schoonheid en gezellige dorpjes. Maak een unieke winterbeleving tijdens de Adventsreis of gaat u mee naar het betoverende Zwitserland. Bekijk reizen »
  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland