Reis boeken

Wanneer u ons uitgebreide aanbod hebt bekeken en een reis hebt gevonden die bij u past, is het tijd om de reisdroom te gaan verwezenlijken. Er zijn verschillende manieren om uw reis te boeken:

  1. Boekingsformulier via de website. Deze vindt u op de website bij de door u gekozen reis onder het kopje: Download het boekingsformulier.
  2. Boekingsformulier per post. Deze ontvangt u wanneer u een informatiepakket aanvraagt.
  3. Via de button Online te boeken op de website bij de reis achter de mogelijke vertrekdatums.

Let op: denk er bij het invullen van het formulier aan dat uw naam (en die van de medereizigers) op dezelfde wijze dient te zijn vermeld als in uw paspoort. Dit geldt voor voornamen, maar ook voor achternamen. Voor dames die de gehuwde naam gebruiken dient op het boekingsformulier de meisjesnaam ingevuld te worden, eventueel aangevuld met e/v, p/v of w/v de ‘gehuwde’ naam.

Wanneer u het formulier heeft ingevuld, kan dit worden gemaild naar: lezersreizen@mondial-tours.com.

Wanneer u het formulier per post wilt opsturen, kan dit worden verzonden naar:

Mondial Tours Lezersreizen
T.a.v. naam reis
Bruggenmorsweg 10
7521 ZV Enschede

Wat gebeurt er nadat u heeft geboekt?

Nadat wij uw ingevulde boekingsformulier hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging waarin wij u verzoeken om een aanbetaling van 15% van de reissom te voldoen. Het restbedrag dient u uiterlijk 4 weken voor vertrek aan ons over te maken. Indien u korter dan 4 weken voor vertrek boekt, vragen wij u de volledige betaling in één keer aan ons over te maken. Op uw reisbevestiging vermelden wij deze bedragen en de uiterste betaaldatums. Door deze schriftelijke bevestiging van de boeking door Mondial Tours bent u aan de overeenkomst gebonden.

Uw reisbescheiden zult u uiterlijk 1 week voor vertrek ontvangen.

Beschikbaarheid

Indien de door u gekozen reis is volgeboekt, nemen wij z.s.m. contact met u op. Wilt u vooraf aan uw internetboeking weten of er nog plaatsen vrij zijn, neem dan contact met ons op. Mondial Tours is te bereiken op het telefoonnummer 053-4842526 (maandag t/m donderdag van 09.00 – 13.00 uur).

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland