Verzekeringen

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Mondial Tours helpt u hierbij graag. Wij werken samen met Faber Verzekeringen en a.s.r (voorheen Europeesche Verzekeringsmaatschappij). Op uw boekingsformulier kunt u aangeven of u voor uw vakantie een reis- en/of annuleringsverzekering wilt afsluiten, u dient vervolgens zelf via deze pagina het aanvraagformulier in te vullen. Dit kan een kortlopende verzekering zijn (alleen voor de betreffende reis die u bij  ons boekt) of een doorlopende verzekering. Hieronder vindt u meer informatie over de verzekeringen, kunt u de premie berekenen en het aanvraagformulier digitaal invullen.

Heeft u een vraag met betrekking tot het afsluiten van een verzekering? Dan kunt u contact opnemen met Faber Verzekeringen.
Tel.: 070 – 360 64 29
E-mail: infodesk@faberverzekeringen.nl

 

Kunt u onverwachts niet op reis of moet u een reis afbreken om een verzekerde reden? Dan vergoedt deze verzekering de annuleringskosten tot maximaal de reissom die u heeft betaald. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Let op: een annuleringsverzekering moet doorgaans binnen 7 dagen na het boeken van uw reis worden afgesloten. Sluit u de verzekering af 7 dagen na boeking van uw reis, dan geldt er een beperking. Als u uw reis annuleert of afbreekt om een reden die al bestond of bekend was in de 3 maanden voordat u de verzekering afsloot. Dan krijgt u geen vergoeding voor het annuleren of afbreken.

Klik hier voor meer informatie over een kortlopende annuleringsverzekering.

 

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen, soms loopt het anders dan verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. Deze kortlopende reisverzekering is er voor elke vakantie en elke reis. Dankzij alle extra’s bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert.

Klik hier voor meer informatie over een kortlopende reisverzekering.

 

Vaker op vakantie? Met deze doorlopende reisverzekering bent u altijd goed voorbereid. Gaat u minder dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een Kortlopende reisverzekering.

Klik hier voor meer informatie over een doorlopende reis/annuleringsverzekering.

 

Let op, bent u woonachtig in België of Duitsland en/of heeft u een Belgische/Duitse nationaliteit, dan kunt u alleen een kortlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten (geen doorlopende verzekering). Klik hier voor het clausule blad. Een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering kunt u via bovenstaande formulieren afsluiten.

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland