Kortlopende annuleringsverzekering

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Mondial Tours helpt u hierbij graag. Wij werken samen met Faber Verzekeringen en a.s.r. Voor het berekenen van uw premie en het afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering kunt u hieronder klikken op ´bereken uw premie´.

Bereken uw premie

 

Annuleringsverzekering

U kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Kies u voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Beide gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op; u kunt alleen een beroep doen op uw Annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering al bekend? Dan biedt een Annuleringsverzekering geen dekking.

Allrisk Annuleringsverzekering

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In de voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt, kunt u een waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt op uw werk, of die op uw huis past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, wilt u misschien uw reis annuleren of eerder terugkeren zodat u zelf de boel weer draaiende kunt houden. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Let op: wanneer u de annuleringsverzekering niet binnen 7 dagen na boeking van uw reis afsluit, dan geldt er een beperking. Als u uw reis annuleert of afbreekt om een reden die al bestond of bekend was in de 3 maanden voordat u de verzekering afsloot. Dan krijgt u geen vergoeding voor het annuleren of afbreken.

Bent u woonachtig in België of Duitsland en/of heeft u een Belgische/Duitse nationaliteit, dan kunt u alleen een kortlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten (geen doorlopende verzekering). Klik hier voor het clausule blad. Een kortlopende annuleringsverzekering kunt u via onderstaande knop afsluiten.

Heeft u een vraag met betrekking tot het afsluiten van een verzekering? Dan kunt u contact opnemen met Faber Verzekeringen.
Tel.: 070 – 360 64 29
E-mail: infodesk@faberverzekeringen.nl

Verzekering afsluiten

 

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland