Ervaringen groepsreizen op maat

Mondial Tours groepsreizen op maat.

Wilt u op reis samen met uw familie, bedrijf of vereniging? Mondial Tours Nederland helpt u graag bij de organisatie. Naar wens verzorgen wij graag een compleet verzorgd programma inclusief activiteiten! Hieronder leest u de ervaringen van reizigers die met ons op reis zijn geweest.


Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Mondial Tours voor het geweldige bedrijfsuitje dat ze hebben georganiseerd voor Succesfactor.nu in de prachtige stad Sevilla. Van begin tot eind was alles perfect geregeld en we hebben een onvergetelijke ervaring gehad.

Allereerst was de keuze van activiteiten erg prettig. We werden getrakteerd op een diverse en opwindende reeks uitjes die ons in staat stelden om Sevilla op een unieke manier te verkennen. Een van de hoogtepunten was de rondleiding door het paleis, waar we werden ondergedompeld in de rijke geschiedenis en prachtige architectuur van deze historische plek. Het was een betoverende ervaring die ons allemaal heeft geïnspireerd.

Daarnaast was de city escape een erg leuke toevoeging. Het zorgde voor een spannende en uitdagende teambuilding-activiteit waarbij we onze samenwerking en probleemoplossende vaardigheden moesten inzetten. Het was een geweldige manier om onze collega’s beter te leren kennen en tegelijkertijd veel plezier te hebben.

En laten we de bodega wijntour niet vergeten! Dit was een geweldige gelegenheid om te genieten van de heerlijke lokale wijnen en tegelijkertijd meer te leren over het wijnbereidingsproces. Het was een ontspannende en smaakvolle ervaring die onze teamband versterkte en ons in staat stelde om te genieten van de culinaire geneugten van Sevilla.

Ik wil ook graag het team van Mondial Tours bedanken voor hun vriendelijkheid en enthousiasme. Hun passie voor wat ze doen straalde door in elke interactie die we met hen hadden.  Ze waren altijd bereikbaar en zorgden ervoor dat alles soepel verliep, van het boeken van de activiteiten tot het regelen van het vervoer en de accommodatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Al met al was ons bedrijfsuitje een groot succes. Ik beveel Mondial Tours ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner om hun evenementen te organiseren. Ze hebben bewezen dat ze de kunst verstaan om de perfecte mix van plezier, avontuur en teambuilding te creëren.

Dank je wel, Mondial Tours! Namens, het hele team van Succesfactor.nu

 


 

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland