Meld u aan voor de nieuwsbrief

Hoe te boeken

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, kunt u de reis gaan vastleggen.

U kunt op de volgende manier boeken:

  1. Via het boekingsformulier dat u kunt vinden op de website van de desbetreffende reis (onder het kopje "Download het boekingsformulier")
     
  2. Via het boekingsformulier dat u ontvangt bij het informatiepakket per post
     
  3. Via het online te boeken button achter de mogelijke vertrekdata.

Let op: uw naam (en die van de medereizigers) dient op dezelfde wijze te zijn vermeld als in uw paspoort, dus bij dames eerst de meisjesnaam vermelden en dan de gehuwde naam.

Dit volledig ingevulde formulier stuurt u naar:

Mondial Tours Lezersreizen
T.a.v. + de desbetreffende reis
Bruggenmorsweg 10
7521 ZV Enschede

Of mailen naar lezersreizen@mondial-tours.com

Nadat wij uw ingevulde boekingsformulier hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging waarin wij u verzoeken een aanbetaling van 15% van de reissom te voldoen. Het restbedrag dient u uiterlijk 4 weken voor vertrek aan ons over te maken. Indien u binnen 4 weken voor vertrek boekt, vragen wij u de volledige betaling ineens te voldoen. Op de bevestiging vermelden wij deze bedragen en uiterste betaaldata. Door de schriftelijke bevestiging van de boeking door Mondial Tours bent u aan deze overeenkomst gebonden.

U ontvangt 1 week voor vertrek uw reisbescheiden.

Indien de reis is volgeboekt nemen wij z.s.m. contact met u op. Wilt u vooraf aan uw internetboeking weten of er nog plaatsen vrij zijn, neemt u dan contact met Mondial Tours op. Ons telefoonnummer is: 053-4842526 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 15.00 uur).

Mondial Tours is aangesloten bij de stichting SGR.

  Tel. 053-484.25.26
Fax. 053-484.22.00
lezersreizen@mondial-tours.com