Doorlopende reis/annuleringsverzekering

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Mondial Tours helpt u hierbij graag. Wij werken samen met Faber Verzekeringen en a.s.r. Voor het berekenen van uw premie en het afsluiten van een doorlopende reis/annuleringsverzekering kunt u hieronder klikken op ´bereken uw premie´.

Bereken uw premie

 

Gaat u vaker op vakantie? Met de Doorlopende Reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen bent u altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen u ook gaat. Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of u voortijdig naar huis moet, is er de Doorlopende Annuleringsverzekering.

 

Doorlopende reis en/of annuleringsverzekering

De Doorlopende Verzekering voor Reizen stelt u zelf samen. De Reisverzekering biedt u de varianten BasisComfort en Optimaal. Bij de Doorlopende Annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de verzekering volledig aansluit op uw wensen.

Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw Annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering of het boeken van de vakantie al bekend? Dan biedt een Annuleringsverzekering geen dekking.

Algemene voorwaarden – doorlopende verzekering voor reizen

Brochure – doorlopende verzekering voor reizen

Verzekeringskaart – doorlopende reisverzekering

 

Let op, bent u woonachtig in België of Duitsland en/of heeft u een Belgische/Duitse nationaliteit, dan kunt u alleen een kortlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten (geen doorlopende verzekering).

Heeft u een vraag met betrekking tot het afsluiten van een verzekering? Dan kunt u contact opnemen met Faber Verzekeringen.
Tel.: 070 – 360 64 29
E-mail: infodesk@faberverzekeringen.nl

Verzekering afsluiten

 

  • Unieke, exclusieve lezersreizen
  •  Volledig verzorgd
  • Nederlandstalige reisleiding vanaf vertrek uit Nederland