Meld u aan voor de nieuwsbrief

Informatie

Mondial Tours staat al meer dan 30 jaar voor zorgvuldig geplande, afwisselende en kwalitatief hoogwaardige lezersreizen. Mondial Tours is in 1983 opgericht door dhr. Gerhard Lange. Het hoofdkantoor is gevestigd in Locarno (Zwitserland). In de afgelopen 30 jaar werden er achtereenvolgens kantoren geopend in Ulm (Duitsland) en Saint Paul (Frankrijk). Sinds 2007 is Mondial Tours Nederland een succesvolle sterk groeiende onderneming in Nederland.

Mondial Tours werkt uitsluitend samen met uitgeverijen waardoor er exclusieve reizen ontstaan voor u als lezer. Momenteel hebben wij een samenwerkingsverband met: Wegener NieuwsMedia, NDC Mediagroep, Plus Magazine en HDC Media. In totaal werkt Mondial Tours met meer dan 160 uitgeverijen samen. Wij kunnen dus met trots zeggen dat we al meer dan 30 jaar gespecialiseerd zijn in lezersreizen.

Onze reizen:
Reizen verbreedt de horizon, wie heeft dat nog niet ervaren? U leert andere culturen kennen, geniet van de kleuren, proeft de bijzondere lokale gerechten en dranken en wentelt u in de traditionele muziek van een ander land. De natuur, zo anders dan u gewend bent van thuis, verwondert u en geeft u het gevoel werkelijk vrij te zijn. Weidse meren, bergen en rivieren. Slaperige dorpjes die stevig geworteld zijn in de tradities van het land, maar ook als prachtig contrast de bruisende steden vol met bijzondere monumenten, architectuur, theater en cultuur.

Wij bieden u de mogelijkheid om ook in 2018 op ontdekking te gaan en te genieten van bijzondere reizen. Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van interessante en kwalitatief hoogwaardige reizen voor u op maat gemaakt. Op het programma staan onze bekende en zeer gewaardeerde toppers zoals de prachtige treinreizen door de Zwitsere Alpen: De Glacier – en Bernina Express, de Mont Blanc – en Golden Pass Express en onze nieuwe reis door de Zwitserse en Franse Alpen, de “Route Napoleon”, met o.a. de Chemin de fer de la Mure. Maar ook culturele bestemmingen als klassiek Rome, St. Petersburg, Toscane en het mooie maar nog minder bekende Apulië. Of overweldigend natuurschoon in Noorwegen. En wilt u liever nog iets verder van huis? Ook dat kan, naar kleurrijk en adembenemend Zuid Afrika.

Maak uw dromen waar en kies de reis die bij u past…

Service:
Wij zorgen ervoor dat u, vanaf het punt waar u opstapt, een veilige, comfortabele en ontspannen heenreis en dito terugreis per touringcar of vliegtuig maakt. Eenmaal op de bestemming aangekomen, kunt u van een heerlijke en onvergetelijke vakantie genieten. Tijdens elke reis staat een ervaren, Nederlandstalige reisleiding klaar om u van alle informatie te voorzien en u kennis te laten maken met de bijzonderheden van het land en zijn bewoners. Inmiddels hebben wij een grote kring van trouwe reizigers opgebouwd die telkens weer voor de service en begeleiding van Mondial Tours kiezen. Een betere reclame kunnen we ons niet wensen!

Zekerheid:
Mondial Tours is aangesloten bij de DRV (Deutscher Reiseverbund e.V.), die vergelijkbaar is met de Nederlandse ANVR. Daarnaast vallen alle reizen uit het programma van Mondial Tours onder het garantiefonds SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). U kunt ons vinden onder deelnemersnummer 3466. U kunt ons ook terugvinden bij de Kamer van Koophandel onder handelsregisternummer 08160382. Optimale zekerheid voor u als klant en dat sluit aan bij onze filosofie: het organiseren van kwalitatief hoogwaardige reizen naar mooie en bijzondere bestemmingen.

Ons team van Mondial Tours – Lezersreizen hoopt u spoedig als deelnemer aan één van onze reizen te mogen begroeten!

Mondial Tours is aangesloten bij de stichting SGR.

  Tel. 053-484.25.26
Fax. 053-484.22.00
lezersreizen@mondial-tours.com